Zákazníkům, kteří si na koupi nového auta značky Hyundai půjčí, tak právě toto UNIQA pojištění pomůže případné těžší období bez obvyklých příjmů překlenout.

Toto pojištění se může vztahovat na tyto situace (pojistné události):
▪ klient onemocní a jeho souvislá pracovní neschopnost trvá déle než 30 dnů;
▪ klient nedobrovolně ztratí zaměstnání a do 30 dnů nenajde jinou práci;
▪ klient ošetřuje blízkého člena rodiny v nemoci déle než 30 dnů;
▪ zaměstnavatel pošle klienta na tzv. překážky v práci trvající déle než 30 dnů.

V prvních třech případech pošle UNIQA pojištěnému provozovateli auta Hyundai pořízeného na leasing postupně až 12 měsíčních splátek úvěru na jeho účet, aby mohl řádně vůz splácet. V posledním případě pošle klientovi polovinu měsíční splátky po dobu až 12 měsíců. Pojistné plnění ve formě měsíční splátky na účet hradí UNIQA po dobu trvání popsaných nepříznivých podmínek (maximálně 1 rok) na základě dokladu o pojistné události.

Osoby pracující na OSVČ anebo se zaměstnaneckou smlouvou na dobu určitou mohou sjednat pojištění pro případ pracovní neschopnosti. Zaměstnanci na dobu neurčitou mohou uzavřít pojištění na některé, nebo na všechny čtyři výše uvedené pojistné události. Cena pojištění se řídí podle rozsahu rizik: pojištění pro případ pracovní neschopnosti například při měsíční splátce 4 000 korun stojí 40 korun, pojištění pro všechny jmenované události najednou několik stokorun.

Pojištění lze sjednat k vozidlům v ceně do milionu korun a do věku 65 let. Zájemci by měli být zdrávi.

ikonka_uniqa_logo

O společnosti UNIQA
UNIQA pojišťovna vyvíjí své aktivity na českém pojistném trhu již 27 let. Jako univerzální pojišťovna nabízí kompletní paletu pojistných produktů pro občany i korporátní klienty. Podle objemu pojistného figuruje aktuálně mezi šesti nejsilnějšími pojišťovnami v ČR. UNIQA pojišťovna je součástí skupiny UNIQA Insurance Group, která je aktivní na 18 evropských trzích a obsluhuje více než deset milionů klientů.