Česky > O nás > Pro média > Cestovní pojištění NAPLNO od UNIQA přináší pro držitele karet Raiffeisenbank nový komfort

09.02.2024

UNIQA poskytuje klientům Raiffeisenbank k platebním kartám cestovní pojištění již dlouhá léta. Nyní ovšem vybrousila krytí a služby v tomto pojištění do zahraničí podle nejnovějších trendů a nabízí tak plný komfort, jenž je aktuálně bezesporu jedinečný na trhu. Navýšila limity, rozšířila okruh pojištěných osob, přidala další užitečná krytí i praktické služby pro využití 24 hodin denně.

Výčet novinek v cestovním pojištění NAPLNO k platebním kartám Raiffeisenbank je skutečně obsažný:

• limit plnění na léčebné výlohy a asistenční služby zvýšen na 8 milionů korun; limit platí i pro zubní ošetření, což na trhu nikdo jiný nenabízí;
  • limit plnění u pojištění odpovědnosti zvednutý na 5 milionů korun a u úrazového pojištění na 1 milion korun (smrt úrazem nebo trvalé následky úrazu);
  • do krytí přidané připojištění stornovacích poplatků do limitu 30 000 korun na osobu a připojištění náhrady dovolené;
  • pojištění zimních sportů a rekreačních sportů, pojištění zavazadel do limitu 30 000 korun;
  • dále doplněno pojištění spoluúčasti u zapůjčených věcí, včetně motorového vozidla, a pojištění proti ztrátě a poškození osobní a služební elektroniky (mobily, tablety, notebooky);
  • asistenční služby Cestujeme+ pro řešení situace při nepravidelnosti v letecké, železniční i autobusové dopravě;
  • možnost on-line konzultace s lékařem v případě potíží;
  • lifestylový moderní audioprůvodce na cesty do mobilu.

Pojistná ochrana začíná ihned, jakmile si ji klient zapne. Učiní-li tak až v zahraničí, začne platit o 24 hodin později. Osoby z rodiny držitele karty jsou přitom pojištěny i v případě, že s ním necestují společně. Rodinnými příslušníky se rozumí partner/partnerka, děti nebo vnoučata do věku 21 let, a také rodiče držitele karty. Pojistit lze touto cestou až 6 osob.

Do pojištění NAPLNO může vstoupit klient banky ve věku do 80 let a pojistná ochrana se vztahuje na celý svět. Délka jedné cesty může být až 120 dnů bez ohledu na to, zda je uskutečněna jako turistická nebo pracovní (bez manuálních profesí). Nastávající maminky cestují s tímto balíčkem NAPLNO až do 30. týdne těhotenství.

On-line kontakt na lékaře

Prostřednictvím jednoduché aplikace se klient může kdykoli spojit on-line formou s lékařem, aby s ním konzultoval zdravotní stav. Služba je dostupná jak v zahraničí, tak i v tuzemsku, a to v režimu 24/7. Pojištěný popíše své potíže do formuláře a nejpozději do 30 minut je spojen s lékařem. „Využití on-line lékaře v cestovním pojištění vychází z myšlenky maximální okamžité péče o naše klienty, kteří potřebují někdy jen uklidnění a radu, ale někdy také řešit větší zdravotní problémy na svých cestách. Jsem rád, že můžeme jako první na trhu nabídnout tuto službu právě klientům partnerské Raiffesenbank,“ komentoval servis Miroslav Kluc, ředitel distribuce bankopojištění UNIQA.

Kromě porady o aktuálním zdravotním stavu umí on-line lékař poskytnout informace o zdravotních službách v místě pobytu klienta a také zajistit překlad medicínské dokumentace.

SmartGuide pro cestovatele

Součástí všestranného pojištění NAPLNO je rovněž digitální průvodce ve formě jednoduché aplikace na mobil SmartGuide. Turistům poskytne informace o tisících atraktivních místech ve světě a o stovkách vhodných tras celkem v 600 cílových destinacích. Pojištěný má možnost přehrát si audio poznatky o navštívených místech a využít off-line mapy. Po sjednání pojištění dostane klient možnost nahrát si aplikaci zdarma.

Postup sjednání pojištění NAPLNO

Nejsnadnější přístup k cestovnímu pojištění naplno je přes mobilní bankovnictví. V aplikaci banky vyhledá klient v Nabídkách záložku Pojištění a vybere Cestovní pojištění. Tam se dozví vše o parametrech krytí a může si ho aktivovat přes tlačítko Zapnout pojištění. Cena pojištění je 139 korun za každý započatý měsíc aktivního pojištění.

„V mobilním bankovnictví má zákazník rovnou i přímou linku na asistenční službu k pojištění, dále kontakt na on-line lékaře a rovněž napojenou aplikaci pro on-line hlášení pojistných událostí,“ připomíná Miroslav Kluc z UNIQA.

Cestovní pojištění UNIQA

cestovním pojištěním UNIQA vycestuje každý rok do zahraničí na milion českých občanů. Její cestovní řešení jsou opakovaně vyhodnocována mezi nejlepšími na našem trhu. Pro držitele platebních karet Raiffeisenbank poskytuje krytí na cesty už více než 15 let.